Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jääspeedwayn MM-karsinta

Ylitornio | Ainiovaaran hiihtokeskus

Kansainvälinen moottoriliitto FIM on myöntänyt moottoripyörien MM-jääspeedwayn semifinaalin järjestettäväksi Suomen moottoriliitolle (SML). Kilpailu ajetaan Suomen Ylitorniolla Ainiovaaran stadionilla. Kilpailun järjestää ja läpiviennistä vastaa Oulun moottorikerho ry. yhdessä Ylitornion kunnan ja paikallisten urheiluseurojen kanssa .

Oulun moottorikerholla on hyvä maine jääspeedwaykilpailuiden järjestäjänä. Oulussa on järjestetty useana vuotena ko. kilpailuita. Nykyisin Oulun Raatin stadionia ei enää jäädytetä talviurheilun käyttöön. Näinollen olemme etsineet ja löytäneet hyvän yhteistyökumppanin Ylitorniosta. Ylitornion kunta on vahvasti talviurheiluun panostava kunta ja näin talviurheilu ja moottoriurheilu kohtaaavat YLITORNIOLLA

YLITORNION MM-kilpailu
Kilpailussa ajetaan 20 rajua 4-miehen mies miestä vastaan erää.
Kustakin erästä pisteitä kilpailia saa maaliintulon järjestyksessä 3, 2 , 1 ja 0 .

Moottoriurheilun kamppailulaji

Jääspeedway on laji joka ei sovi herkkähipiäiselle. Jo yksin talviset olosuhteet asettavat omat haasteensa. Siihen kun lisää, että moottoripyörän renkaissa liukuesteenä on 28 mm pitkät piikit ja kammppailu radalla on intensiivistä on aika raju paketti valmis .
MUTTA asianmukaiset laitteet, varusteet ja asianmukaisessa paikassa sekä urheilullisella asenteella laji on upea. Myös katsojankannalta .

Lisätietoja facebookissa: "Oulun moottorikerho"

Tapahtuma-ajat: 

  • la 13.1. klo 10.30–14

Tapahtumapaikka: 

Ainiovaaran hiihtokeskus

Sijaintikunta: 

Ylitornio

Käyntiosoite: 

Alkkulanrinne 7

Postinumero: 

95600

Postitoimipaikka: 

Ylitornio

Tapahtuman lisätiedot: