Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Risto Räppääjä ja Pullistelija (Actors Studio -Special)

Tornio | Bio Rex Tornio

BioRex & Red Carpet Film Festival järjestävät syksyn 2018 sekä kevään 2019 aikana kotimaisten elokuvien Actors Studio -sarjan, jossa haastatellaan kulloinkin ajankohtaisen kotimaisen leffan päätähtiä ja näyttelijöitä. Actors Studion hostina toimii Red Carpet Film Festivalin perustaja Antti Luusuaniemi! Actors Studion haastattelut kuvataan BioRex Sveitsissä Hyvinkäällä ja haastatteluja pääsee seuraamaan seuraavissa BioRex -elokuvateattereissa LIVE -streemauksena: BioRex Porvoo, BioRex Verkatehdas, BioRex Kajaani, BioRex Vaasa, BioRex Tornio, BioRex Rovaniemi.

Näytöksen aikataulu:

Klo 18.00 alkaen Actors Studio, jossa Antti Luusuaniemi haastattelee Lumi Kalliota. Haastattelu kestää noin 25-30 minuuttia. Haastattelun jälkeen studiolavasteiden pikainen purku, jonka jälkeen Risto Räppääjä ja Pullistelija -elokuvan screenaus noin klo 18.45.

Synopsis:

Risto ja Rauha Räppääjä, Nelli Nuudelipää sekä naapurin Lennart Lindberg lähtevät lomailemaan Voimakallion mökkikylään, jossa kohtaavat voimailukisoihin valmistautuvan isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen. Rauha ja Nelli intoutuvat yllättäen liikunnasta ja Pöntisten kaksikosta. Risto ja Lennart päättävät näyttää, etteivät ole vellihousuja ja kutsuvat Elvi-tädin valmentamaan heidät kädenvääntökisaan. Tuntuu että kaikilla on uskomuksia toisistaan, mutta onko Riston kuvitelma Sylvesteristä pelkkänä pullistelijana sittenkään totta?

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 19.2. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

S

Järjestäjä: