Tapahtuma ei ole enää voimassa.

KAAMOS IMPROFESTIVAALI 13-14.12017

Rovaniemi | Kulttuuritalo Wiljami

MIKÄ KAAMOS IMPROFESTIVAALI?

Tervetuloa maailman ensimmäisille Kaamos Improfestivaaleille Rovaniemelle pe 13.1. - la 14.1.2017. Lentävän Poron Teatteri isännöi Suomen pohjoisimpia improfestareita keskellä kylmintä talvea, keskellä vuoden pimeintä aikaa. Festivaali on Lentävän Poron ja Improvisaatioteatteri Stella Polariksen yhteistuotanto. Täällä on hyvä ottaa irtiotto arjesta, unohtaa talven synkkyys ja heittäytyä katsomaan teatterin pimeintä taikaa. Rovaniemellä on aina parhaat bileet, myös kaamoksen keskellä!

Esitykset Wiljamissa, Urheilukatu 1,

ESITYKSET:

perjantai 13.1. klo 19.00

KETJUREAKTIO // IMPROVISAATIOTEATTERI SNORKKELI
?Mihin kaikkeen yksi sana voi johtaa? Tule katsomaan kuinka Snorkkelin taitavat näyttelijät loihtivat kohtauksia, lauluja ja tarinoita, jotka syntyvät toinen toistensa perään. Tamperelainen Improvisaatioteatteri Snorkkeli viettää tänä vuonna 18-vuotisjuhlavuottaan.
kesto 45 min

Improvisoijat: Reeta Annala, Harri Huttunen, Harri Kailanto, Pia Koponen ja Jenna Teinilä
Picture

väliaika

??PARIPELI // ?IMPROVISAATIOTEATTERI STELLA POLARIS
?Suomen tunnetuin improvisaatioteatteri Stella Polaris lupaa koeajaa omassa esityksessään kahden yleisössä istuvan, toisilleen tuntemattoman ihmisen parisuhteen ennen kuin se on edes alkanut. Romanttisen komedian ainekset ovat kasassa!
?kesto 45 min

Improvisoijat: Elina Stikkinen, Micke Rejstörm, Jari Piitulainen ja Jouni Kannisto

lauantai 14.1.2016 klo 19.00
HUOM! ensimäinen puoliaika esityskieli suomi / toinen puoliaika esityskieli englanti

?HIDASTA KOMEDIAA // LENTÄVÄN PORON TEATTERI
?”Hidasta komediaa” on enemmän improvisoitu näytelmä, kuin perinteinen improshow. Se on sukellus impron syvään päähän, komedian siivittämä tutkielma kahdesta henkilöhahmosta, jotka törmäävät kolmanteen.

?Kolme näyttelijää haastaa itsensä tekemään vain yhden 45-minuuttisen kohtauksen; ei leikkauksia, ei vaihtuvia hahmoja, ei käsikirjoitusta, vain hahmot ja heidän tarinansa. Esitys inspiroituu yhdestä yleisöltä pyydetystä sanasta, joka antaa tarinalle tunnelman, lähtöpisteen tai vaikkapa teeman.
kesto: 45 min

?Lavalla: Jonne Suopajärvi, Jussi Olavi Jokinen ja Julius Oförsagd

väliaika

SHOW OF THE DEAD // ZOMBIE FINLAND IMPROV ENSEMBLE FEAT. STEIFE BRISE
?Zombie Finland Improv Ensemble on suomalaisista improvisaatioteatterin ammattilaisista koottu ryhmä, jota ohjaa Rovaniemellä vieraileva saksalainen Steife Brise -improryhmä.
“Show of the Dead” on zombie-improformaatti, joka inspiroituu klassisesta zombie-myytista, kansantaruista sekä elokuva- ja tv-historian lukuisista kuolonkorisevista zombie -filmatisoinneista. ”Show of the Dead” on täysin improvisoitu näytelmä höystettynä elävällä musiikilla, tekoverellä, rakkaudella, elämällä, kuolemalla ja ennalta-arvaamattomilla improvisoiduilla käänteillä.
kesto: 45min

?Liput 13,50€ / hlö
Improystävät-lippu 42,50 € / kpl Tiketti.fi:stä
(oikeuttaa 4 henkilön sisäänpääsyyn)
Hinnat sisältävät palvelumaksun
www.tiketti.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 13.1. klo 19–21
  • la 14.1. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Wiljami

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Urheilukatu 1

Postinumero: 

96100

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: