Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Siepakat - Vuoden 2018 kansantanssiyhtye @ Wiljami

Rovaniemi | Wiljami, Urheilukatu 1, Rovaniemi

Esitykset Wiljamissa la 19.5. klo 15:00 ja 18:00.

Liput konserttiin 15€/10€ (lapset), ennakkoliput 13€/8€ (lapset). Ovella maksu vain käteisellä.

Lippuja voi ostaa ennakkoon hintaan 13€/8€ maksamalla liput suoraan Siepakat ry:n tilille: FI81 5640 8140 0023 51.
Kirjoittakaa viestikenttään: MAANINEN FOLK, esityksen kellonaika, lippujen määrä (eritelkää aikuisten ja lasten liput), nimesi ja puhelinnumerosi.
Ennakkolipunmyynti päättyy keskiviikkona 16.5., jonka jälkeen lippuja voi ostaa ainoastaan konserttipäivänä 19.5. Wiljamista klo 12 alkaen.

Siepakoiden konsertissa esiintyvät ryhmät: Nuorten tanssiryhmä Kipehnet ja heitä säestävät nuorten musiikkiryhmä Leimu, edistyneiden nuorten tanssiryhmä Siepakat Juniorit, aikuisten kansantanssiryhmät Elokset ja Fossiilit, joita säestää musiikkiyhtye Räiske ja tietysti edustusryhmä vuoden 2018 kansantanssiyhtyeeksi valittu Siepakat ja Siepakat band.

Vuoden kansantanssiyhtye Siepakat esiintyy ensimmäisen kerran kotikaupungissaan nimityksen jälkeen. Ja konsertti tulee olemaan Siepakoiden ensimmäinen oma konsertti Rovaniemien keskustassa koskaan! Konsertissa nähdään myös Kipehnien ja Leimun Oulun tanssirallissa huhtikuussa kultasarjaan luokiteltu esitys.

Siepakoiden tanssi- ja musiikkiryhmät tulevat Wiljamiin opettajiensa johdolla. Tanssinopettajat Heidi Kultanen ja Elssa Antikainen vastaavat ryhmien ohjauksesta ja koreografioista. Musiikinopettaja Kaisa Ristiluoma musiikkiryhmien ohjauksesta, sovituksista ja sävellyksistä. Koreografioita on ollut tekemässä myös Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi.

Konsertit ovat osa Maaninen folk -tapahtumaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 15–16.30
  • la 19.5. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Wiljami, Urheilukatu 1, Rovaniemi

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Urheilukatu 1

Postinumero: 

96100

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: