Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Meditaatio-viikonloppu

Rovaniemi | Studiogalleria Villa Vinkkeli

Tervetuloa kokemaan mieltä kirkastava matka Luonnollisen Hengityksen Meditaation maailmaan!

Hinta - 95e.

Luonnollisen hengityksen meditaatio on yksi vanhimmista meditaatiomenetelmistä, joka vie harjoittajan syvälle tietoisuuden lähteille. Se rauhoittaa, selkeyttää ja keventää mieltä, johdattaen meitä kohti läsnäoloa ja elämän alati muuttuvalle luonteelle antautumista. Fyysisen joogan tarkoitus on vapauttaa keho jännityksestä ja vastuksista – Meditaatio toimii samoin mielen tasolla.

Lähde siis avoimin mielin matkalle omaan itseesi perinteisten, tieteellisten oppien johdattelemana.

Kurssi on tarkoitettu kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta – Tule siis rohkeasti mukaan kokeilemaan. Sinun ei tarvitse tietää, "osata" mitään etukäteen tai olla jollain tapaa "valmis" – matkan voi aloittaa koska vain.
Utelias, avoin mieli riittää.

Viikonlopun aikana tulemme tutustumaan menetelmään systemaattisesti askel kerrallan ja tekemään yhteensä 8 Meditaatio-harjoitusta. Aina kaksi aamupäivällä ja kaksi iltapäivällä. Harjoitusten välissä Villa Vinkkelissä on mahdollista ruokailla (omat eväät mukaan) sekä hyvin aikaa esimerkiksi ulkoiluun lounaan päälle. Jokaisen päivän päättää syvärentouttava makoilu-meditaatio – Yoga Nidra.

Kurssi on kokonaisuutena intensiivinen mutta hyvin antoisa. Meditaatio-harjoitukset rakennetaan jokaiselle osallistujalle sopiviksi niin, että osallistuja voi vapaasti kokeilla eri asentoja meditointiin. Lattialla tai tuolilla istuen, tuettuna seinää vasten, selinmakuulla.. Meditaation ei tarvitse tapahtua risti-istunnassa tunteja kerrallaan. Matka alkaa aina lyhyistä, 10-15min mittaisista harjoituksista ja etenee viikonlopun aikana kohti pidempää ja pidempää harjoitusta. Pisimmillään tulemme kuitenkin kurssin aikana istumaan putkeen n. 30min ajan.

Tulet saamaan kattavan johdatuksen siihen, mitä meditaatiolla pyritään "tavoittelemaan" – Tai paremmin sanottuna, olemaan tavoittelematta. Mitä kaikkea se voi säännöllisenä harjoituksena tarjota ja miten paljon selkeyttä se voi tuoda ajatuksiin antamalla niille hetken hengähdystauon.

Meistä jokainen osaa ja pystyy meditaatioon – Läsnäolon harjoittamiseen. Se vaatii vain hieman avoimuutta, vastaanottavaisuutta & mielenkiintoa uutta kohtaan. Tuletko siis mukaan tutustumaan?

Mikäli sinulla on mieltä askarruttavia kysymyksiä tai haluat ilmoittautua mukaan, mutta käyttää muuta maksuvaihtoehtoa (lasku, maksulinkki) kuin PayPal – Ole minuun rohkeasti yhteydessä meilitse riina@ivaloyoga.com.

Odotan innolla, että pääsemme yhdessä sukeltamaan meditaation maailmaan!

Riina / Ivalo Yoga & Wellness

Ilmoittautu etukäteen täällä: https://ivaloyoga.com/calendar/meditaatio-viikonloppu-rovaniemella

Tapahtuma-ajat: 

  • la 27.3.2021 klo 9.00–su 28.3.2021 klo 17.30

Tapahtumapaikka: 

Studiogalleria Villa Vinkkeli

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Vuopajantie 15

Postinumero: 

96400

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Puhelinnumero: 

040-7769706
040-1497122

Sähköposti: 

kuva@kaisasiren.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: