Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kehonlukutaito. Kiertotietoisuus. - keskusteluilta Aktiivinen synnytys ry

Rovaniemi | MLL:n perhetoimintakeskus

Keskusteluilta aiheesta Kehonlukutaito. Kiertotietoisuus. sopii kaikenikäisille. Suvi Lehtilä (@SinunKiertosi) alustaa illan aiheesta Skypen välityksellä.
Kuukautiskiertosi on ikkuna paitsi hedelmällisyyteesi myös kokonais- ja pitkäaikaisterveyteesi. Kiertoasi kartoittamalla opit tunnistamaan kiertosi hedelmällisen ja hedelmättömän ajan luotettavasti ja tarkasti, mutta saat myös tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi. Kierron kartoittaminen selkeyttää erilaisten häiriö- ja epätasapainotilojen syitä (esim. epäsäännöllinen kierto, runsaat tai kivuliaat kuukautiset, PMS-oireet, endometrioosi, PCOS, hedelmättömyys).
Suunnittelet uutta raskauta tai ehkäisyä synnytyksen jälkeen; jos hedelmällisyyden palautuminen synnytyksen jälkeen mietityttää; jos olet kiinnostunut kuukautiskierron vaikutuksesta mielialan vaihteluun; tai olet kiinnostunut tietämään lisää ja ymmärtämään oman kehon toimintaa, tule mukaan keskustelemaan aiheesta! Ja ota kaverikin mukaan!

Aktiivinen synnytys ry:n avoimiin vertaistukeen perustaviin keskusteluiltoihin olet tervetullut keskustelemaan tai vain kuuntelemaan. Voit olla raskaana, synnyttänyt tai muuten kiinnostunut aiheista. Tuo mukanasi kumppani tai tukihenkilö sekä tarvittaessa myös lapset.

Illat pidetään kuukauden 3. torstai klo 17-19 MLL:n Perhetoimintakeskuksen tiloissa (os. Pirkkakatu 2, Rovaniemi).

Seuraavat kevään illat ja aiheet 2018:
15.2 Kehonlukutaito. Kiertotietoisuus. Alustajana Suvi Lehtilä (@SinunKiertosi) Skypen välityksellä.
15.3 Kivunhallinta synnytyksessä – kokeilussa synnytyslaulu, Rebozo, Gua Sha. Doula odottajan ja synnyttäjän tukena.
19.4 Synnytystoivekartan tekemistä / askartelua
17.5 Aika synnytyksen jälkeen. Vauvan kehitykseen ja käsittelyyn liittyvistä asioista puhuvat Elisa ja Tero Nikkarinen Lasten Fysioterapia Aurorasta

Keskusteluilta on maksuton. Paikallistoimintaa voi tukea pienellä maksulla. Paikalla voi myös ostaa yhdistyksen Sydänääni-lehdet (5-8€/kpl).

Iltojen vetäjät: Sintija Dutka ja Riikka Nikkari

Aktiivinen synnytys ry on valtakunnallinen verkosto, joka edistää perhelähtöistä synnytyskulttuuria. Yhdistys tarjoaa monipuolista tietoa liittyen odotukseen ja synnytykseen ja tukee yksilöä löytämään oman tapansa olla raskaana.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme, sillä yhdistys on kaikenlaisia synnyttäjiä varten.

www.aktiivinensynnytys.fi
Tutustu myös aktiiviseen Facebook-ryhmäämme!

Lisää tietoa: Sintija Dutka puh. 040 571 0606, sintija.dutka@gmail.com
Aktiivinen synnytys RY:n paikallistoiminnan vetäjä Rovaniemellä, synnytys doula, synnytystanssi vetäjä, synnytysvalmentajan koulutuksessa

Tapahtuma-ajat: 

  • to 15.2. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

MLL:n perhetoimintakeskus

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Pirkkakatu 2

Postinumero: 

96200

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: