Tapahtuma ei ole enää voimassa.

All Female Panel stand up -show

Rovaniemi | Comico

All Female Panel on viiden koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat Ida Grönlund, Saana Peltola, Kaisa Pylkkänen, Anna Rimpelä ja Eeva Vekki. Kollektiivilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus stand upista, jonka lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin, eikä tv-näkyvyydeltäkään ole vältytty. Tv:n puolella All female Panelin koomikoita ja heidän kädenjälkeään on voinut nähdä mm. Ylen Naurun tasapainossa, Nelosen Stand up! -ohjelmassa, MadCookissa, Putouksessa, YleLeaksissa, Noin viikon uutisissa ja Noin viikon studiossa. Anna Rimpelän esikoisromaani ”Pitkään meni ihan hyvin” on myös ilmestynyt tammikuussa 2018.

Kollektiivin vahvuus on toisiaan täydentävä monipuolisuus: All Female Panel on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Kollektiivista löytyy niin taitavia yleisölämmittäjiä kuin syvällisiä ajattelijoitakin, eikä näiden muijien illoista puutu mitään. Nimestään huolimatta, tai juuri sen vuoksi, AFP:n illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän komiikan ystäville.

All Female Panel –koomikkokollektiivi on pyörittänyt loppuunmyytyä stand up –klubia Helsingissä syksystä 2017 alkaen ja sen jälkeen AFP:n keikkabussi on kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea. Ja nyt vihdoin kollektiivi on saanut kauan odotetun mahdollisuutensa kurvata keikalle Lapin pääkaupunkiin!

Ennakkoliput ravintola Comicosta:
18€ peruslippu
15€ opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset.
Lavalla Kaisa Pylkkänen, Saana Peltola, Ida Grönlund ja Anna Rimpelä.

Ikäraja:
18 vuotta.

www.allfemalepanel.com
www.facebook.com/allfemalepanel
https://www.facebook.com/events/216432972564635/

Tapahtuma-ajat: 

  • la 13.10. klo 21–23

Tapahtumapaikka: 

Comico

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Koskikatu 25

Postinumero: 

96200

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: