Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pohjan peltojen periltä

Rovaniemi | Lyseonpuiston lukio

Nyt on ainukertainen tilaisuus tulla seuraamaan, kun Lapin ylioppilaskuoro Lucida Intervalla ja tamperelainen Teekkarikuoro kokoontuvat yhteen konsertin merkeissä!

Konsertissa kuullaan pääosin suomalaista, uutta kuoromusiikkia. Opiskelijakuorojen ohjelmistossa on teoksia mm. Mia Makaroffilta, Olli Moilaselta, Anna-Mari Kähärältä ja Jukka Linkolalta. Useiden kappaleiden tekstit ovat peräisin Kalevalasta ja Kantelettaresta. Mukana on myös popkappaleita, jotka on sovitettu juuri Teekkarikuoroa varten. Kuorot esiintyvät konsertissa myös yhdessä.

Käsiohjelman hinta: työssäkäyvät 10€ / muut 5€

Lapin ylioppilaskuoro Lucida Intervalla on vuonna 2009 perustettu Lapin yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva sekakuoro. Lucida Intervalla jatkaa suomalaista ylioppilaskuoroperinnettä Lapissa. Kuoron ohjelmistoon kuuluu niin klassista kuin kevyttäkin musiikkia aina Bachista Beatlesiin. Kuoron taiteellisena johtajana on toiminut vuoden 2017 syksystä alkaen Heidi Kenttälä.

Teekkarikuoro on vuonna 1985 perustettu Tampereelta kotoisin oleva sekakuoro, jota on vuodesta 2006 asti johtanut diplomi-insinööri ja musiikkipedagogi Johanna Lantto. Kuoroon kuuluu noin 50 laulajaa ja laulajat ovat pääosin Tampereen Teknillisen yliopiston opiskelijoita. Teekkarikuoro keikkailee ahkerasti ja on yli 30-vuotisen taipaleensa aikana ehtinyt julkaista kaksi levyäkin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 17.2. klo 17

Tapahtumapaikka: 

Lyseonpuiston lukio

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Ruokasenkatu 18

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: