Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Marzin maailma

Rovaniemi | Kulttuuritalo Korundi

MARZIN MAAILMA

Viihdekonsertti / Light Music Concert

Ke 9.10. klo 19 Korundi
To 10.10. klo 19 Korundi

Lokakuinen harmaus saa väistyä, kun Lapin kamariorkesteri - Rovaniemen kaupunginorkesteri kera vierailijan svengaavat kuulijoiden sydämiin musiikin iloa, paloa ja oivalluksia. Korundin viihdekonserteissa Marzin maailma keskiviikkona 9.10 sekä torstaina 10.10.2019 klo 19 saamme tutustua lähemmin koko kansan tuntemaan, mainioon sähkökitaristiin Marzi Nymaniin. Inarin Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa Marzi ja orkesteri esiintyvät perjantaina 11.10.2019.

Konsertin ensimmäinen puoli koostuu ilmeikkäästä kamarimusiikista ja toinen puoli painottuu viihteellisiin teoksiin. Illan musiikillisesta ohjauksesta vastaavan Marzin ohjelmassa on sekä hänen omia sävellyksiään että hänen tekemiään sovituksia tunnetuista kappaleista. Kitaroinnin ohella Marzi luotsaa rikkaaseen sävelmaailmaansa pianon ääreen istahtaen ja laulullista osaamistaan väläyttäen.

Marzi Nyman on suomalainen kitaristi ja musiikin monitaituri, jonka lavakarisma hakee vertaistaan. Uransa aikana Nyman on esiintynyt useissa kokoonpanoissa sekä säveltänyt musiikkia orkestereille, televisioon, elokuviin ja tapahtumiin. Lisäksi hän on soittanut rivimuusikkona lukuisilla levytyksillä ja julkaissut kaksi omaa sooloalbumia. Nyman myös johtaa orkestereita ja vuonna 2012 hänet valittiin Espoo Big Bandin vakituiseksi kapellimestariksi.

Korundin liput: 25/ 20/ 10 €

www.korundi.fi/fi/Tapahtumakalenteri/Kamariorkesterin-konsertit
www.korundi.fi/fi/Lapin-kamariorkesteri

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 9.10. klo 19–21
  • to 10.10. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Korundi

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Lapinkävijäntie 4

Postinumero: 

96100

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Puhelinnumero: 

016 322 2822

Sähköposti: 

info@korundi.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: