Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Artman - M.A.Numminen & Arttu Seppänen duo +DJ-setit@Musta Kissa

Rovaniemi | Kulttuuritalo Wiljami

M.A.Nummisen Rock ja runous -show yhdessä Arttu Seppäsen alias DJ This Charming Manin kanssa on hyvin poikkeuksellinen hänen normaaleihin keikkoihinsa verrattuna. Esitys koetaan Kulttuuritalo Wiljamissa Rovaniemellä (Urheilukatu 1) lauantaina 17.2. klo 19. Esityksen jälkeen artistit soittavat vielä dj-setit Musta Kissa kuppilassa.

MAN & Art -ohjelmassa M.A.Numminen esittää 2000-luvun rockrunouttaan. Tosin mukana on muutama vanha undergroundteksti 1960-luvun lopulta muistuttamassa siitä, että rankkaa tekstittelyä on harrastettu aikaisemminkin.

Yksi kansainvälistäkin menestystä saavuttanut rockruno on Dägä Dägä, jota MAN-mies on vuosikymmeniä esittänyt myös ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi. 2000-luvun runoista Viihdekäyttäjä ottaa outoa kantaa ihmisten vapaa-ajan viettämiseen. Muutama laulukin on mukana, esimerkiksi Älä Peräänny!, joka edustaa ohjelmiston krautrock-osuutta.

Arttu Seppäseen Numminen tutustui vuonna 2016 Jyväskylässä, ja viime syksynä miehet tekivät kaksi loppuunmyytyä esiintymistä Artun elektronisen koneiston (mm. samplerit, syntetisaattorit, levysoittimet, trumpetti) säestäessä M.A.:n lausuntaa ja laulua. Seppänen on kiertänyt dj:nä ympäri Suomea ja työskentelee myös journalistina.

ARTMAN on kahden sukupolven kohtaaminen, josta versoaa omintakeinen fuusio ja matka läpi triphopin, kokeellisen elektronisen musiikin, rockin ja improvisaation.

LIPUT 10€ OVELTA (VAIN KÄTEISMAKSU!)

***

ARTMAN-keikan jälkeen M.A. ja Arttu kantavat levysoittimet kadun toiselle puolelle ja soittavat Musta Kissa -pubissa ainutlaatuisen ja eklektisen dj-keikan, josta ei harvinaisia ja erikoisia valintoja puutu.

KLO 22 ALKAEN. VAPAA PÄÄSY!

Tilaisuudet järjestää Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto yhteistyössä Mustan Kissan kanssa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 17.2. klo 19–21.30

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Wiljami

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Urheilukatu 1

Postinumero: 

96100

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: