SING 3D (fi dub)

Rovaniemi | Bio Rex Rovaniemi

Itse ilkimys ja Kätyrit -elokuvien ja tulevan Lemmikkien salainen elämä –elokuvan tekijöiltä Illumination-studiolta saapuu jouluksi elokuvateattereihin musiikkikomedian Sing, joka kertoo siitä, miten jokainen meistä voi löytää sisältään tähden! Elokuvan originaaliversion äänirooleissa esiintyvät Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton ja Tori Kelly.

Sing sijoittuu eläinten asuttamaan maailmaan ja tarinan pääosassa on Buster Moon (Oscar®-voittaja Matthew McConaughey), tyylikäs koalaherra, joka johtaa parhaat päivänsä nähnyttä teatteria. Buster on ikuinen optimisti—ja myönnettäköön, ehkä pienoinen lurjus—joka rakastaa teatteriaan yli kaiken ja on valmis tekemään mitä vain pelastaakseen sen. Hänen saa tilaisuuden palauttaa hiipuvan konserttisalin entiseen loistoonsa järjestämällä maailman mahtavimman laulukilpailun!

Viisi kilpailijaa nousee ylitse muiden: hyräilevä huijarihiiri (Seth MacFarlane), ujo teini-ikäinen norsu (Tori Kelly), joka kärsii pahasta ramppikuumeesta, 25 pikkuporsaan pesueen rättiväsynyt äiti (Oscar®-voittaja Reese Witherspoon), rikollisperheestään eroon pyrkivä nuori gangsterigorilla (Taron Egerton), sekä piikkisika (Scarlett Johansson), joka haluaa karistaa ylimielisen poikaystävän kintereiltään ja ryhtyä soolouralle. Jokainen heistä saapuu Busterin pakeille uskoen lujasti, että tämä tilaisuus voi mullistaa koko elämän.

Yli 85 hittilaulua sisältävän elokuvan Sing on käsikirjoittanut ja ohjannut Garth Jennings (Son of Rambow, Linnunradan käsikirja liftareille) ja sen ovat tuottaneet Chris Meledandri ja Janet Healy.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 4.2. klo 12.15
  • su 5.2. klo 13
  • ke 1.1.2020

Tapahtumapaikka: 

Bio Rex Rovaniemi

Sijaintikunta: 

Rovaniemi

Käyntiosoite: 

Sampokeskus

Postitoimipaikka: 

Rovaniemi

Tapahtuman lisätiedot: