Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Arctic Lights -näytös

Pelkosenniemi | Luontokeskus Naava

Free'kend Avajaiset käynnistävät Pyhän vapaalaskukauden ja sen kunniaksi luontokeskus Naavan valkokankaalla pyörii laskuleffoja lauantaina 9.12.2017.

Ennen elokuvia on lyhyt Pyhä-Luoston vapaalaskumaastojen esittely ja tuoreimmat kuulumiset. Esittelyn tarjoavat Pyhätunturin hiihtokoulu ja Metsähallitus.

Esittelyn jälkeen siirrytään laskuleffojen pariin. Arctic Lights -dokumentti on henkilökuva Antti Autista. Lumilautailijan itsensä mukaan elokuva on "the most important snowboarding project of my life" ja se valottaa niitä haasteita, joita ammattiurheilija kohtaa antaessaan intohimonsa ohjata kaikkea toimintaansa muun elämän kustannuksella. Elokuvan tulee esittelemään itse Antti Autti ja dokumenttiin voi tutustua trailerissa: https://vimeo.com/233476062

Ennen Arctic Lightsia nähtävä My Turn -lyhytdokumentti kertoo soveltavasta lumilautailusta ja laskijoista, jotka näkevät lumilautailussa mahdollisuuksia rajoitusten sijaan. Lyhytelokuva antaa puheenvuoron erilaisista taustoista tuleville lumilautailijoille, jotka esimerkillään osoittavat, että jokaiselle löytyy keino päästä mukaan lajin pariin ja nauttia päivästä rinteessä.

Yhteistyössä: Pyhätunturi Oy, Pyhätunturin hiihtokoulu, Metsähallitus

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja: Luontokeskus Naava, p. 0206 39 7302

Tapahtuma-ajat: 

  • la 9.12. klo 16.30–18.30

Tapahtumapaikka: 

Luontokeskus Naava

Sijaintikunta: 

Pelkosenniemi

Käyntiosoite: 

Luontotie 1

Postinumero: 

98530

Postitoimipaikka: 

Pelkosenniemi

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Luontokeskus Naava, p. 0206 39 7302