Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Onnennumerot

Kemi | Kemin kaupunginteatteri

Mike Yeaman
Onnennumerot

Komedia perheestä ja lottokupongista

Mummo unohtelee asioita, mutta onnennumeronsa hän muistaa; niillä on lotottu jo monta kymmentä vuotta. Elämä tyttären perheen nurkissa muuttuu kertaheitolla, kun voittorivi viimein osuu kohdalle. Mummolla ei ole aikomustakaan päästää sukulaisia osingoille ennen kuin jokainen perheenjäsen on ryhdistäytynyt ja alkanut elää hänen pillinsä mukaan.

Miljoonilla kiristäminen aiheuttaa kaksoiselämää ja kapinahenkeä. Ahneet sukulaiset ovat näennäisesti mummolle mieliksi, mutta selän takana tehdään ankaraa salapoliisityötä kupongin löytämiseksi. Samaan aikaan kolmen sukupolven ihmissuhdekuviot riistäytyvät käsistä. Aika kuluu, välit kiristyvät, voiton viimeinen lunastuspäivä lähenee ja mummon muisti sen kun huononee. Löytyykö voittokuponki ennen kuin on liian myöhäistä?

Brittiläinen hittinäytelmä tasapainoilee taitavasti tragikomedian ja farssin välillä. Suomalaiseen rintamamiestaloon sijoitetut tapahtumat lähtevät hulvattoman hallitsemattomaan vyöryyn eikä hillityinkään roolihenkilö selviä menosta kuivin jaloin.

Ensi-ilta 23.9.2017 suurella näyttämöllä.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 10.2. klo 14
  • la 10.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kemin kaupunginteatteri

Sijaintikunta: 

Kemi

Käyntiosoite: 

Marina Takalonkatu 3

Postinumero: 

94100

Postitoimipaikka: 

Kemi

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

23 € / 21 € / 14 €

Lipunmyyjät: 

Kemin kaupunginteatterin lippukassa

Puhelinnumero: 

016 - 258 232