Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Täti ja minä Inarissa

Inari | Inari
Täti ja minä Inari
Täti ja minä Inari

Kirkonkylällä uinuu ullakkohuone, jota asustaa iäkäs täti. Hänen hiljaiselonsa katkeaa, kun mies astuu sisään ja laskee matkalaukkunsa. Tämä on saapunut suurkaupungin sykkeestä saattamaan kuolevaa sukulaistaan tuonpuoleiseen. Uhrauksen on määrä näyttää jalolta mutta se haalistuu jäätyään vaille vastakaikua. Täti kun ei taivu yhteistyöhön huolimatta johdattelusta, kauniista sanoista tai rumiksi tarkoitetuista teoista.

Miehen vierailu alkaa venyä ja hautajaissuunnitelmat pilaantua, kun tädin terveydentila ei käänny toivottuun suuntaan. Jää tapettavaksi aikaa, minkä voi hoitaa vaikka luomalla ihmissuhdetta vieraaseen lähimmäiseen.

Täti ja minä on musta komedia, ruumiinvalvojaiset kahdelle yksinäiselle. Kun näytelmän täti pysyy hiljaa ja hengissä, hänen saattohoitajansa paljastaa menneisyytensä polttopisteitä. Heidän tarinansa kysyy, mikä on kohtaamisen merkitys ihmiselämässä. Voiko toisen kautta tulla ehjäksi?

Näytelmän rooleissa tätinä nähdään Pirjo Leppänen ja sukulaismiehenä Kari Koivukangas. He vievät sinut ullakkohuoneen odottavaan tunnelmaan Inarissa 7. helmikuuta.

Liput aikuisille 17 € ja opiskelijoille 10 € esityspaikalta tunnin ennen näytöksen alkua.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 7.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Inari

Sijaintikunta: 

Inari

Postinumero: 

99800

Postitoimipaikka: 

Inari

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Rovaniemen Teatteri

Lippujen hinnat: 

17 / 10 €

Lipunmyyjät: 

Rovaniemen Teatteri

Puhelinnumero: 

0400 282484

Osoite: