Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pippi Nallesuohkku - Peppi Pitkätossu teatteriesitys

Inari | Saamelaiskulttuurikeskus Sajos

Saamelaisteatteri Beaivváš esittää näytelmän pohjoissaameksi, ei tekstitystä. Näytelmäsaliin on esteetön pääsy. Pääsylippuja myydään infossa arkipäivisin ja 13.10.2018 klo 16.00 alkaen. Lippu 14 €. Esityksen kesto 70 minuttiia, ei ole väliaikaa.

“Lei hui dábálaš beaivi. Tommi ja Annika golahallába áiggi gilvvagárddis. De soai fuobmába ahte muhtin lea fárren ránnjávissui Villa Villekullái. Dat lea Pippi Nallesuohku, son guhte lea máilmmi gievrramus nieiddaš. Tommi ja Annika šaddaba Pippii buoremus olbmát. Beaivvit eai lean šat ovttaláganat dan rájes go Pippi bodii. Diehttelasat sáhttá fierrut bihpporgáhkuid láhttis, ja botkohit sohkkariid láhttái, gearddi go juo lea namma botkohansohkkarat. Ja diehttelasat šaddá maid mihá somábun bassát, dat lea dušše go mii eat fuobmán dan ovdal go Pippi cájehii.”

"On aivan tavallinen päivä.Tommi ja Annika leikkivät pihalla ja huomaavat yhtäkkiä että naapuritaloon, Huvikumpuun on muuttanut uusi asukas. Pian Tommi ja Annika ovat Peppi Pitkätossun, maailman vahvimman tytön, parhaita kavereita. Pepin lähellä ei ole koskaan tylsää! Sillä tottakai lattialla voi leipoa pipareita, ja sokeri tulee tietenkin sirotella ympäri lattiaa, onhan sen nimi sirotesokeri, ja onhan siivoaminenkin hauskempaa puuhaa, me muut emme ole vaan huomannet sitä ennenkuin Peppi tekee sen."

http://beaivvas.no/
www.sajos.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 13.10. klo 17–18.10

Tapahtumapaikka: 

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos

Sijaintikunta: 

Inari

Postinumero: 

99870

Postitoimipaikka: 

Inari

Tapahtuman lisätiedot: